84 de ani și peste 70 de perechi de ochelari

Pasiunea pentru accesorii și doza optimă de copilărie nu ar trebui să lipsească niciodată, mai ales odată cu trecerea anilor. Dovadă stau cele peste 70 de perechi de ochelari de soare din colecția personală a unei femei în vârstă de 84 de ani. Rita din Seattle este femeia care ne arată că tinerețea nu are vârstă, iar pasiunea pentru ochelarii de soare mai puțin obișnuiți nu ar trebui să fie ceva caracteristic doar tinerilor.

Rita a fost descoperită de către stilista Ari Seth Cohen, din New York, care a apreciat enorm stilul unic al Ritei și care a împrăștiat vestea în tot internetul. Rita are peste 70 de perechi de ochelari de soare, care mai de care mai funky și mai amuzanți, iar în fiecare zi poartă o nouă pereche.

Cum a început totul? Odată, Rita și-a pierdut ochelarii de soare cei obișnuiți, așa că prietenul ei, Marty, a dus-o la mall pentru a-și cumpăra alții. El a fost cel care i-a cumpărat o pereche de ochelari foarte mari și foarte amuzanți, pe care Rita i-a purtat în acea săptămână la una din ședințele ei de recuperare. Toată lumea din acel grup i-a admirat ochelarii și oamenii au început să îi facă cadou doar ochelari de soare foarte amuzanți. Astfel că, de-a lungul anilor, Rita a primit peste 70 de perechi de ochelari trăsniți.

Ari a întrebat-o dacă este stilul care o definește, mai ales că restul hainelor sunt absolut normale. Rita a mărturisit că nu este nici pe departe stilul ei, însă recunoaște că ochelarii de soare trăsniți îi fac pe oameni fericiți, iar acesta este un motiv suficient de bun să îi poarte. În plus, Rita nu ar vrea să rănească sentimentele cuiva care i-a dăruit o pereche de ochelari trăsniți și ea să nu îi poarte. Mai mult decât atât, Rita spune că s-a obișnuit atât de tare cu ei, încât s-ar simți incompletă fără ei, mai ales că au devenit parte din brandul său.

Ce părere aveți despre povestea Ritei și despre colecția sa impresionantă de ochelari de soare mai puțin obișnuiți?

colectie

Foto: Advanced Style

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *