Bloggerii ieșeni la Oftaprof

Vineri seara am primit vizita unor oameni foarte faini. Câțiva dintre bloggerii ieșeni și-au făcut un pic de timp și au venit la noi să afle informații despre ce înseamnă sănătatea ochilor la Oftaprof.

Am stat de vorbă la o cafea, foarte lejer, ne-am prezentat frumos și le-am răspuns întrebărilor pe care ni le-au adresat. Ne-am dat seama că sunt multe aspecte pe care oamenii nu le conștientizează cu privire la activitatea unei clinici oftalmolgice, la afecțiunile oftalmologice care pot apărea în viața unui om de-a lungul timpului și la posibilitățile pe care le au cei cu probleme de vedere.

Le-am arărat fiecare cameră din clinică și le-am făcut cunoștință cu toată aparatura performantă de care dispunem. Unii chiar au încercat-o, iar noi ne-am bucurat că am putut fi de folos blogosferei ieșene.

Cum li s-a părut lor la noi veți afla cât de curând, direct de pe blogurile lor. Noi vom prelua articolele și le vom împărtăși cu voi, așa că stați cu ochii pe noi. Sincer, și noi suntem curioși și nerăbdători să vedem ce părere au avut bloggerii ieșeni despre vizita la Oftaprof.

Mulțumim de vizită, dragi bloggeri ieșeni: Alexandra Bohan, Anda Pintilie, Irina Butnaru, Adelina Bohan, Dragoș Bârgăoanu, Vali Popa, Andrei ButnărașuMihail Bârsan!

Imagini de la întâlnirea noastră cu bloggerii ieșeni găsiți pe pagina noastră de Facebook, dând click aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *