Cum au scăpat pacienții noștri copii de miopie cu lentilele de noapte

Ce bucurie poate fi mai mare decât aceea a părinților care își văd copiii sănătoși? Iar noi suntem enorm de fericiți că putem oferi aceste experiențe plăcute familiilor și că putem reda încrederea și pofta de viață. Pentru că la Oftaprof redăm vederea și bucuria de a privi viața cu zâmbetul pe buze!

Iată mărturia doamnei Adina Chelaru, ai cărei copii au fost consultați de doamna doctor Alina Cantemir de la Oftaprof și care au purtat, la recomandarea dumneaei, lentilele de noapte pentru tratarea miopiei:

Suntem foarte multumiti de lentilele de noapte. Dupa ce copiii nostri (ce au 10 si 12 ani) au purtat ochelari 2, respectiv 4 ani si le-a crescut miopia pana la -2.75 si -3.75, am aflat de la doamna doctor Alina Cantemir despre aceste lentile si, dupa ce ne-am informat, le-am comandat. Copiii le poarta de 2 luni si s-au vazut efectele din ziua a doua. Desi ni s-a spus ca baiatul, care avea -3.75 s-ar putea sa fie nevoit sa mai poarte a doua parte a zilei ochelari cu o dioptrie mult mai mica, la primul control (dupa 2 zile), s-a constatat ca nu mai trebuie sa poarte deloc. Baiatul acum face baschet (ceea ce-si dorea demult), iar fetita merge la dansuri fara stres, nemaifiind nevoita sa aiba grija de ochelari. Multumim mult doamna doctor Alina Cantemir!

Află mai multe informații despre lentilele de noapte din articolul nostru de pe blog și sună-ne ca să te programezi la sănătate pentru ochi!

fetita inainte si dupa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *