Lucrarea doamnei Dr. Alina Cantemir prezentată la ESCRS Istanbul

Este plăcerea noastră să vă anunțăm că la Congresul Societății Europene de Cataractă și Chirurgie Refractivă (ESCRS) ce va avea loc în acest an la Istanbul, doamna doctor Alina Cantemir de la Clinica Oftaprof Iași va prezenta lucrarea sa numită: Crosslinkingul cornean prin iontoforeză în tratamentul keratoconusului – rezultate la 1 an (Iontophoretic collagen crosslinking for early and moderate keratoconus – one year results). Considerăm că acesta este un exemplu al performanței și pasiunii de care specialiștii Clinicii Oftaprof dau dovadă.

Fondat în 1991, ESCRS este principala organizație europeană pentru cataractă și chirurgie refractivă. Societatea are peste 5000 de membri din 100 de țări din întreaga lume și reprezintă un forum unic de discuții și schimb de experiență, asigurând astfel că expertiza este împărtășită de medicii oftalmologi din întreaga Europă.

Evenimentul de la începutul anului 2015 va avea loc la hotelul Hilton din Istanbul, Turcia între 20 și 22 Februarie iar prezentarea doamnei doctor Alina Cantemir va avea loc duminică, 22 Februarie.

Prezentarea lucrării poate fi accesată aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *