Misiunea

Misiunea echipei de profesioniști a Clinicii Oftaprof este de a oferi pacienților o îngrijire completă a ochilor utilizând cea mai bună tehnologie într-un mediu cald și plin de compasiune.

Promovăm o cultură a integritătii, prin educarea și stimularea continuă a întregului personal și ne preocupăm constant să oferim cele mai bune servicii pacienților noștri, la un preț corect.

De mai bine de 15 ani, Clinica Oftaprof continuă să exceleze la nivel local și național în îngrijirea și educația pacienților, și, nu în ultimul rând, în cercetarea medicală continuă.

Istoric

În anul 2002, Profesor Doctor Dorin Chiselită, specialist al cărui renume a ajuns dincolo de granițele tării, infiintează această clinică din dorința de a veni în sprijinul pacienților săi cu o gamă completă de servicii de cea mai inaltă calitate.

Însumând un spațiu de peste 600 m², Clinica Oftaprof pune la dispoziția tuturor celor care îi trec pragul mai multe cabinete pentru consultații și investigații, un serviciu de optică medicală și un bloc operator unde, anual, se efectuează cu succes peste 1500 de intervenții chirurgicale, majoritatea pentru tratamentul cataractei.

Progresele înregistrate în corecția vederii prin utilizarea laserului și a diferitelor tipuri de lentile intraoculare ne permit să propunem pacienților opțiuni cu totul noi, care erau inimaginabile chiar acum zece ani. În acest moment, oferim cele mai avansate tehnici de cataractă și chirurgie refractivă cu laserul pentru obținerea unei vederi optime.

De la inceputul anului 2019, Clinica Oftaprof oferă pacienților cea mai avansată tehnologie laser – Suita Refractivă WaveLight® care a demonstrat cele mai bune rezultate pentru corectarea vederii cu laserul până în prezent.

Suita Refractivă WaveLight® este în acest moment cea mai rapidă platformă pentru chirurgie refractivă din lume cu ajutorul căreia se efectuează procedurile LASIK și PRK.

Consultațiile și intervențiile chirurgicale specializate sunt efectuate de 5 medici oftalmologi, iar supravegherea pe timpul operațiilor, de un medic primar de medicină de urgentă. Personalul nostru este calificat în asistarea medicului cu testele și procedurile care sunt efectuate pe ochii dumneavoastră, punându-se accentul pe îngrijirea personalizată pentru a vă asigură că aveți cea mai bună experientă posibilă în timpul vizitei în Clinica Oftaprof.

Îngrijirea și consilierea celor care ne trec pragul este asigurată de 5 asistente medicale, 2 infirmiere și 2 recepționere, iar serviciile specializate de optică medicală de un optician și 2 consilieri de vanzări.