Profesionalismul medicilor noştri, echipamentele medicale ultramoderne, precum şi căldura întregului personal fac ca experiența la Clinica OFTAPROF să fie una memorabilă, fie că doriţi o consultaţie oftalmologică de rutină, pentru prescriere de ochelari sau lentile de contact, fie că necesitaţi anumite investigaţii amănunţite pentru stabilirea unui diagnostic.

Consultații

De-a lungul anilor, am reuşit să câştigăm încrederea pacienţilor noştri de toate vârstele, situând sănătatea ochilor acestora în topul priorităţilor noastre zilnice. Aşa se explică faptul că numărul celor care vin în cabinetele noastre creşte de la o zi la alta.

Operații

Sănătatea dumneavoastră este extrem de importantă, iar siguranţa o cerinţă fundamentală. Tocmai de aceea, intervenţiile chirugicale pe care le realizăm la Oftaprof se efectuează în conformitate cu toate normele şi criteriile din acest domeniu şi folosind tehnologii medicale la cele mai înalte standarde.

Optică

Din anul 2003 funcţionăm ca şi Clinică Oftalmologică, alături de OPTIPROF, un cabinet de optică medicală extrem de performant, ceea ce ne permite să executăm ochelari sferici, cilindrici, sfero-cilindrici, bifocali, pregresivi, cu lentile colorate şi ochelari de soare cu dioptrii.