ChirurgieLaser5ChirurgieLaser6Avem certitudinea că sunteţi de acord cu noi atunci când spunem că vindecarea nu trebuie să devină o experienţă dureroasă şi neplăcută. Tocmai de aceea, la OFTAPROF beneficiaţi de condiţii extraordinare de tratament, de un personal specializat şi de tehnologii performante pentru tratarea afecţiunilor de natură de chirurgicală, pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi liniştiţi şi în siguranţă.

O astfel de tehnologie utilizată în clinica noastră este laserul Wavelight care prezintă o caracteristică unică de siguranţă: PerfectPulseTechnology™. Această tehnologie sofisticată garantează că întreg tratamentul şi fiecare puls al fasciculului laser sunt în întregime controlate.

PerfectPulse Technology ™
• Control procedural de înaltă precizie;
• Elimină influenţa factorilor de mediu cum ar fi umiditatea şi temperatura, prin păstrarea componentelor optice izolate faţă de mediu.
• Asigură plasarea precisă a fiecărui impuls laser prin intermediul unui „eyetracker” ultra-rapid, ce urmăreşte mişcările ochiului de 400 de ori pe secundă şi reglează în mai puţin de 6 milisecunde raza laser. În concluzie, chiar şi în momentul în care ochiul dumneavoastră se mişcă, tratamentul rămâne perfect centrat.
• Previne efectul termic asupra ochiului şi uscarea lui, ameliorând astfel procesul de vindecare.

ChirurgieLaser4Pentru a asigura cele mai precise rezultate, medicii din centrul nostru fac o evaluare amănunţită a statusului funcţional al ochiului. În timpul preexaminarii, vă vom măsura ochiul în 22.000 de puncte pentru a obţine date complete asupra viciului dumneavoastră de refracţie. Laserul nostru foloseşte toate aceste informaţii pentru a oferi acurateţe tratamentului. Laserul Wavelight utilizează un fascicul foarte fin care modelează suprafaţa ochiului, ca o pensulă delicată. Acest fascicul asigură uniformizarea tratamentului pe toată suprafaţa corneei, optimizând timpul de vindecare şi garantând cele mai bune rezultate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *