3 ochelari de soare deveniți celebri

Dacă ar trebui să spunem un număr atunci când vine vorba de nenumăratele modele de ochelari de soare care există e piață, cu siguranță ar fi unul foarte-foarte mare. Mai ales că în fiecare zi apar alte și alte modele din ce în ce mai creative și mai diferite.

Însă, în această masă imensă de ochelari de soare, sunt câțiva care rămân celebri în istorie. Fiecare are o poveste, dar cu siguranță purtătorul lor este cel care i-a făcut cu adevărat celebri. Așadar, care sunt cei mai celebri ochelari din istorie? Iată lista noastră mai jos:

  1. Tom Cruise

Modelul Aviator folosit de Tom Cruise în celebrul film Top Gun a devenit imediat unul dintre cele mai dorite și mai purtate modele de ochelari de soare, nu doar din Statele Unite ale Americii, ci și din întreaga lume. Toți bărbații își doreau să se identifice cu imaginea lui Tom Cruise în Top Gun, așa că modelul a început să se vândă imediat ca pâinea caldă.

  1. John Lennon

O altă pereche de ochelari de soare care a devenit celebră în istorie este cea care i-a aparținut mult-îndrăgitului artist John Lennon. Ochelarii mici și rotunzi au devenit o marcă înregistrată a artistului, alături de muzica sa bună și de mesajele sale pentru pace.

  1. Audrey Hepburn

Nici femeile nu se puteau lăsa mai prejos, așa că trebuie să trecem în lista noastră și perechea de ochelari care a fost purtată de Audrey Hepburn în filmul de succes „Mic dejun la Tiffany”. Așa cum Hepburn a rămas un icon de frumusețe și de eleganță, la fel au rămas și ochelarii de soare pe care i-a purtat în acest film.

Cei trei nu sunt singurii care au lăsat în istorie ochelari celebri. Îi putem aminti aici și pe Elton John, Bono, James Dean, Elvis Presley sau personaje ca Harry Potter, Matrix și Lolita. Și asta pentru că nu ochelarii în sine sunt cei ce contează, ci omul care îi poartă și atitudinea sa!

Te așteptăm la Clinica Oftaprof să îți alegi perechea de ochelari de soare pentru vara lui 2018! Și, cine știe, poate lași chiar tu o pereche celebră în istorie!

Foto: gizmodo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *