Moș Crăciun și cadouri pentru sănătatea ochilor

Decembrie bate la ușă, iar tu trebuie să te asiguri că lista de cadouri e bifată pentru toți cei apropiați ție. Și, pe lângă lucrurile materiale pe care toți ni le dorim la un moment dat, pe lista fiecăruia există, cu siguranță, acel cuvânt atât de râvnit de toată lumea: sănătate.

Anul acesta poți fi și tu ajutorul Moșului, pentru că anul acesta te provocăm să oferi celor dragi ție… sănătate. Este cel mai dorit și mai așteptat cadou de către cei din jurul tău, așa că oferă-le ceea ce își doresc cu adevărat.

Îți propunem ca anul acesta să vii cu listele lor de cadouri la noi, să asculți recomandările noastre și să faci cea mai potrivită alegere în materie de cadouri pentru sărbători.

Îți oferim posibilitatea de a le oferi cadou un consult oftalmologic, o operație la ochi, o pereche de ochelari, rame noi (cele roșii sunt de sezon), un set format din toc, ochelari, lavetă și loțiune de curățat lentilele, produse de îngrijire a ochilor și multe accesorii utile celor care își doresc ochi sănătoși.

Sună-ne la 0232-250-423 sau 0232-241-922 sau fă-ne o vizită în Complex Stejarul din Tătărași și alege cadoul inspirat și potrivit de aceste sărbători pentru cei dragi ție!

Foto: AllAboutVision.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *