Prima pereche de ochelari a copilului tău

Verdictul ”Trebuie să porți ochelari” poate fi unul extrem de dureros pentru copii. Un obiect străin le va sta de acum înainte pe față, împiedicându-i să se joace ca înainte sau riscând să fie porecliți de ceilalți copii. Cel puțin, așa gândesc ei în primă fază! Partea bună este că lucrurile pot sta cu totul diferit, dacă alegi să comunici cu cel mic, să îi explici ce are de câștigat și dacă faci alegerile corecte în materie de ochelari.

În primul rând, este extrem de important să vii la specialiști, imediat ce observi eventuale probleme de vedere la copilul tău. Împreună cu medicul oftalmolog și cu specialiștii de la optică și, bineînțeles, cu cel mic, vei putea alege perechea de ochelari potrivită pentru copilul tău.

Alege întotdeauna calitatea când vine vorba de sănătatea copilului tău! Nu uita niciodată că alegerea unui produs mai slab calitativ, dar mai ieftin, înseamnă de fapt cheltuieli și probleme mult mai mari ulterior și în timp! În plus, acum există atât de multe variante pentru rezolvarea problemelor de vedere, încât cu siguranță vei găsi soluția optimă împreună cu specialiștii noștri, atât pentru sănătatea copilului tău, cât și pentru buzunarul tău!

Fii atent la materialul din care este făcută rama ochelarilor, la forma și la culoarea acesteia. Este prima pereche de ochelari a copilului tău, așa că fă tot ce îți stă în putință pentru a o alege pe cea mai bună pentru el! Nu trebuie doar să vadă mai bine, ci trebuie să îi stea și confortabil, să arate bine și să îi îndrăgească.

Fă o programare chiar acum la 0232-250-423 sau 0232-241-922 și hai să alegem împreună cea mai potrivită pereche de ochelari pentru copilul tău!

Foto: oregonlive.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *