Toamna se numără… reducerile pentru elevi

Știm cât de importantă este o vedere clară pentru elevi, indiferent de vârsta pe care o au, de banca în care stau sau de tipul de activități pe care le desfășoară. Pe 14 septembrie începe un nou an școlar, iar datoria oricărui părinte este de a-i asigura copilului său toate condițiile optime unui studiu plăcut și eficient.

Și pentru că știm și cât de multe cheltuieli se fac la început de an școlar, iar sănătatea ochilor copilului tău este extrem de importantă, am lansat o campanie specială pentru toți elevii, derulată pe toată perioada lunii septembrie.

Vino între 1 și 30 septembrie 2015 la Oftaprof cu cel mic și carnetul său de elev, iar noi îi oferim 10% reducere la consultul oftalmologic și 10% reducere la ochelarii de vedere.

Adu-ți copilul să cunoască specialiștii Oftaprof, să stea de vorbă cu ei, să înțeleagă de ce este important să vadă clar și ce poate să facă pentru a avea o vedere așa cum și-o dorește! Adu-ți copilul la Oftaprof și ajută-l să vadă!

Sună-ne la 0232-250-423 sau 0232-241-922, află toate detaliile campaniei și programează-te la consultul oftalmologic cu reducere pentru copilul tău!

Foto: kidsandglasses.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *