Ce ochelari se poartă în sezonul toamnă-iarnă 2015/2016?

Am intrat în luna septembrie, așa că ne așteptăm de la o zi la alta ca toamna să își ceară toate drepturile, iar noi să trecem la garderoba eferentă sezonului mai puțin cald. Specialiștii în fashion au stabilit deja care sunt trendurile pentru următoarea perioadă în materie de ochelari de vedere și de soare, iar noi vi le împărtășim mai jos.

Pe scurt, trebuie să știți că toamna aceasta vă puteți da frâu liber imaginației când vine vorba de ochelari. Modelele propuse de creatorii de modă sunt dintre cele mai diverse, nonconformiste și futuristice.

Modelul ochelarilor cu rame tip pisică este de câțiva ani în topul preferințelor specialiștilor, dar și a purtătorilor de ochelari. Așa că, acest model extrem de îndrăgit este și în acest sezon în topul recomandărilor.

rame pisica

Ramele groase și colorate sunt și ele la modă în acest sezon, aducând o pată considerabilă de culoare anotimpului gri. Pentru zile mohorâte de toamnă, acești ochelari sunt numai buni pentru a înveseli ziua și pentru a ieși în evidență.

rame colorate

Cum hainele foarte mari sunt la modă acum, nici ochelarii nu se lasă mai prejos. Și ochelarii de dimensiuni foarte mari sunt în topul trendurilor în această toamnă.

rame mari

Sunt la modă și modelele retro în stilul anilor `60 și `70, adică rame rotunjite, un pic disco sau stil aviator și lentile fumurii.

rame retro

Nici ramele sclipitoare sau ochelarii tip tocilar nu se lasă mai prejos, fiind în trend în sezonul toamnă-iarnă 2015/2016.

rame sclipici

rame tocilar

Ca formă, așa cum spuneam la început, puteți să vă dați frâu liber imaginației și să alegeți forma potrivită feței, atât timp cât alegeți ceva colorat, mare și funky.

rame rotunde

rame patrate

rame funky

Ei, care sunt preferații voștri?

Sursa și foto: fashionisers.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *