Iunie – luna juniorilor la Oftaprof

Începem luna iunie sărbătorind copiii și o continuăm tot așa! O zi nu e de ajuns să ne bucurăm de micuții noștri și să le facem pe plac, așa că le dedicăm întreaga lună iunie. Cum ei sunt lumina ochilor noștri, trebuie să ne asigurăm că și ochișorii lor sunt sănătoși, așa că am pregătit reduceri speciale la ochelari, pentru toți juniorii.

Sănătatea copiilor este cel mai important lucru, iar noi ne străduim să oferim produse de cea mai bună calitate pentru ca juniorul tău să se bucure de fiecare zi, fără probleme. Acum e la vârsta descoperirii, plin de curiozități, încercând să exploreze lumea, așa că trebuie să ne asigurăm că vede ce e mai frumos din ea, în cel mai frumos mod posibil.

În iunie, adu-ți juniorul la Oftaprof și noi îți oferim reduceri de 20% la orice pereche de ochelari pentru copii! Și fiindcă vrem ca vizita micuților la clinica noastră să fie cât mai plăcută, îi vom întâmpina cu căldură, răbdare și cu un zâmbet larg pe față și ne vom asigura că pleacă cu un cadou – surpriză de la noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *