Privește viața cu Oftaprof

priveste viata

În toți acești ani, de când ne-am unit în aceeași echipă cu numele Oftaprof, am întâlnit mii de oameni care ne-au fost pacienți, oameni cărora le-am dat o speranță de vedere și cărora le-am redat viața. Fiecare ”Mulțumesc” în parte, fiecare poveste frumoasă, fiecare lacrimă de bucurie… toate acestea ne-au făcut să ne dăm seama că meseria noastră redă bucuria și prețuirea vieții.

Am avut pacienți care și-au văzut pentru prima dată nepoții, pacienți care și-au revăzut după mult timp familia, pacienți care au plâns și care ne-au îmbrățișat de bucurie, pentru că nu mai credeau că pot vedea vreodată. Iar acest sentiment este unul extrem de puternic emoțional pentru noi toți din echipa Oftaprof! Suntem conștienți de responsabilitatea și de puterea pe care o avem în a schimba destine, în a-i conecta pe oameni și în a-i face fericiți.

Începând din această lună, Oftaprof vine cu o nouă identitate, care să transmită mai bine și mai frumos misiunea pe care o avem în fața dumneavoastră. ”Privește viața” înseamnă exact acea bucurie supremă pe care o avem când simțim că trăim, că ne putem bucura de viață alături de cei dragi. ”Privește viața” este îndemnul nostru pentru sănătatea ochilor și pentru un stil de viață sănătos. ”Privește viața” este sloganul sub care ne continuăm de acum drumul în dorința noastră de a reda sănătatea și vederea cât mai multor ochi.

Privește viața” înseamnă mai mult decât o vedere corectă. Înseamnă fericirea de a-ți vedea în fiecare zi familia, emoția de a surprinde întotdeauna miracolul vieții, bucuria de a fi martorul tuturor lucrurilor și a oamenilor frumoși care te înconjoară. Așadar, privește viața și bucură-te de tot ce are ea mai bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *